1er MATX INTERNACIONAL D’IMPROVISACIÓ

 

El diumenge 6 de maig serà una festa!!!  Dos equips disposats a donar-ho tot…

Pirineus Creatius VS L’Animal Escola de Teatre en el 1er Matx Internacional d’Improvisació.

VINE DE PÚBLIC I PASSA-T’HO PIPA!!!

cartell matx

L’associació Pirineus Creatius i L’Animal Escola de Teatre organitzen el Primer Matx Internacional d’Improvisació, que es durà a terme el diumenge 6 de maig, a les 17 h de la tarda, a l’Auditori Prat del Roure, a Escaldes-Engordany.

El Matx neix amb la voluntat de dinamitzar els joves en les arts escèniques, la improvisació i la creativitat i oferir una activitat lúdica i formativa que pugui generar un espai de convivència perquè els joves puguin compartir interessos artístics.

El Matx d’i​mprovisació teatral​ va ser creat sota la direcció del Théâtre Expérimental de Montréal, per tal d’experimentar noves formes teatrals per acostar al públic i trencar l’elitisme del teatre. És un enfrontament entre dos o més equips que, en un espai i durant un temps determinats, realitzen improvisacions teatrals partint d’unes targetes i uns reglaments. Sempre amb la participació activa del públic, ofereix teatre en un format esportiu molt divertit que parodia la normativa de l’hoquei sobre gel.

L’Acte serà dinamitzat pels mateixos professors de les dues entitats que assumiran els personatges de presentadors i àrbitres del partit.

El passat dia 1 de maig els participants van realitzar una primera trobada a la Seu d’Urgell on van gaudir d’un matí compartint experiències teatrals i la preparació del matx.

Uns 30 alumnes, entre joves i adults, s’enfrontaran a la pista i compartiran les improvisacions amb el públic. L’entrada és gratuïta i oberta a tothom.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s