L’escola

L’Animal és una escola d’Art Dramàtic situada a Escaldes-Engordany que va obrir les seves portes al setembre de 2013.

L’escola és el projecte personal de l’actriu andorrana Irina Robles. Neix de la inquietud de l’actriu per crear una pròpia metodologia i pedagogia teatral a través de la qual poder transmetre els principals coneixements i valors del teatre de forma útil i pràctica tant per als futurs artistes com per a tothom que tingui ganes d’endinsar-se i descobrir el món teatral des d’un vessant més lúdic i divertit.
L’Animal creu en la vital importància del desenvolupament expressiu i creatiu de les persones donant prioritat al procés d’aprenentatge dels alumnes i la qualitat del treball dins l’aula, per sobre de l’espectacle o producte final.

L’escola dóna servei a aquelles persones que volen fer un curs amb regularitat i a aquelles que volen formar-se en tallers específics en el món de les arts escèniques. D’aquesta manera l’escola també es nodreix de professionals convidats del món de les arts escèniques que ens ofereixen la seva experiència i professionalitat com a creadors i pedagogs.

L’equip de L’Animal el componen el Juanma i la Irina, un parell d’apassionats del seu ofici, que fan de L’Animal un espai dinàmic on l’Art i la creativitat són la base del creixement de les persones i dels futurs actors.

quadre petitsquadre teoria