Classes

A L’Animal disposem d’una àmplia oferta de formació regular des dels 5 fins als 99 anys.   A més dels cursos de teatre anuals per a totes les edats també hi trobaràs intensius i moltes més propostes artístiques!

L’actor compta amb la seva veu, el seu cos i la imaginació com a grans recursos per a crear i seduir el públic. Un bon equilibri d’aquests components, unit al coratge d’acceptar el risc de l’imprevist, ens apropa a una interpretació transparent i autèntica.

A L’Animal treballem en dos línies de desenvolupament complementaries: Per una banda en el desenvolupament de l’alumne (psicomotricitat, escolta, creativitat i divergència, l’alumne en relació amb el grup) I per l’altre el desenvolupament de la forma d’expressió (el cos, el so, el joc i l’imaginari, el llenguatge teatral)

Per què fer teatre a L’Animal?

  • Perquè descobriràs una manera diferent de fer teatre de manera molt lúdica i divertida!
  • Perquè a L’Animal aprendràs el llenguatge del cos, del moviment i de la veu i utilitzarem el poder de la paraula per opinar i incidir en el món que ens envolta.
  • Perquè riuràs, t’emocionaràs i alliberaràs endorfines que ens ajuden a ser més feliços!
  • Perquè faràs amics i farem fora les vergonyes!
  • Perquè a L’Animal desenvoluparàs la teva creativitat i expressió convertint-te en creador de móns i personatges imaginaris.