Colònies de teatre

colònies 15
APRÈN I FES TEATRE EN UN AMBIENT ÚNIC!

Sis dies de natura i vida teatral compartint, aprenent i creant entre joves. Classes, activitats i l’oportunitat de crear entre tots un petit espai per mostrar les nostres idees en plena Naturalesa.

Unes colònies formatives i lúdiques obertes a tothom on aprendrem les claus de la interpretació i la creació i els hi donarem forma per a presentar un espectacle final l’últim dia davant de públic. Unes colònies adreçades als que volen descobrir el teatre i als que ja l’han descobert i volen fer un pas més submergint-se al món del teatre en un ambient diferent. Durant la setmana construirem, assajarem i finalment mostrarem el resultat de tot el treball realitzat.

A més de les activitats formatives en art dramàtic, també farem activitats lúdiques i esportives com ara jocs d’orientació, gimcana multi aventura (BTT, tir amb arc i escalada), disco festa, jocs de nit… I altres projectes relacionats amb l’espectacle com la construcció de l’escenografia i vestuaris. 

L’ENTORN I LA CASA

A  tan sols 6 km de Bellver de Cerdanya i a 33 km d’Andorra, en mig d’uns paisatges magnífics, trobem la vall de Ridolaina, a la comarca de la Cerdanya. La casa havia estat una casa de pagès i una teuleria que va ser restaurada per a oferir una estada còmoda i agradable. Disposa de diverses sales molt maques amb paquet i molta llum on realitzarem les nostres classes de teatre.
Les habitacions són de 10 places, totes tenen serveis i dutxa amb aigua calenta, calefacció i unes vistes magnífiques!
Tot en un entorn on els alumnes podran gaudir de la natura de forma segura.
Si en voleu saber més, podeu entrar a la seva web: https://www.ridolaina.com

EQUIP DE PROFESSORS I MONITORS

El formem professionals del món de les arts escèniques i de l’educació juntament amb una monitora de temps de lleure. Tots tres amb reconeguda experiència i formació, que unit a una infraestructura molt adient per a realitzar les nostres classes i activitats, ens permet garantir la qualitat dels serveis que us oferim.

Si esteu interessats, no dubteu a demanar-nos més informació!

promo2