Irina Robles

És llicenciada en la modalitat de text i postgraduada en teatre i educació per l’Institut del Teatre de Barcelona. 
Actriu i actualment professora i directora de la seva pròpia escola de teatre, L’Animal Escola de Teatre.

Sempre vinculada al món de les Arts Escèniques i la cultura popular del país, ha estat la directora artística de l’Escena Nacional d’Andorra durant 2 anys i coordinadora de la 14a i 15a Mostra de teatre jove d’Andorra.
 Com a directora d’escena l’hem pogut veure dirigint espectacles populars com ara El Pessebre Vivent d’Engordany o Els Pastorets de Folch i Torres de Sant Julià de Lòria i dirigint a diferents companyies del país. Ha treballat com a actriu sota la direcció de Carme Portacelli, Joan Castells, Ester Nadal, Antonio Simón i Ivan Beltran entre d’altres, en espectacles que s’han pogut veure a Andorra, Barcelona i Foix. També ha participat en altres mitjans com l’audiovisual i el radiofònic com a actriu, en locucions i publicitat i ha format part de dues expedicions com a actriu cooperant de Pallassos sense Fronteres.

El darrer treball on ha estat immersa és fent d’actriu i de coach dels nens que intervenen en el rodatge de la sèrie Félix per a Movistar plus que s’emetrà a la T.V a partir del 2018.