Laboratori de les Arts

El Laboratori de les Arts aposta per la formació integral de petits i grans artistes i és un projecte que neix de la fusió de tres escoles artístiques: L’Animal Escola de Teatre, Líquid Dansa i l’Espai de música moderna juntament amb el Comú de Sant Julià de Lòria.

Laboratori de les Arts d’estiu

foto grup cares desenfocades

Per tercer estiu consecutiu, torna el Laboratori d’estiu, un combinat d’activitats formatives en arts escèniques: teatre, dansa, música i arts plàstiques. Està dirigit a infants de 6 a 12 anys, i té lloc durant la primera setmana de juliol a les instal·lacions de La Trapa, Taller de Cultura del Centre cultural i de congressos lauredià.

Durant la setmana, els nens passen per totes les activitats formatives, tot i que escullen entre les 4 branques artístiques a quina d’elles volen dedicar-hi més hores. Durant aquests cinc dies entre tots els participants es prepara un espectacle que es representa l’últim dia a l’Auditori Claror.  Dins de l’espectacle cadascú hi fa la seva part: Els músics toquen la banda sonora en directe, mentre que els d’arts plàstiques han construït l’escenografia i attrezzo i fan de maquinistes i els de dansa i teatre fan de ballarins i d’actors.

El Laboratori s’ha consolidat com una opció de vacances exitosa, lúdica i formativa a Andorra i cada any té molt bona participació de nens, exhaurint les places.

 

Taller de teatre musical

Clica aquí per veure l’enllaç al vídeo de RTVA